Cum cumpar

Cum cumpar?

 

Absolventii Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana beneficiaza de preturile afisate pe site*. 

Persoanele care nu au absolvit inca un curs Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana sunt rugate sa ne contacteze pentru comunicarea preturilor.

Comanda minima: 50 lei


 

Alege produsele


Folosind meniul din stanga paginii puteti selecta categoria sau subcategoria de produse care va intereseaza. De asemenea, puteti utiliza cautarea care se afla situata in partea dreapta a paginii.

 

Dupa gasirea produsului care corespunde dorintelor dumneavoastra, apasati butonul pentru adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Acestea vor fi introduse automat in cosul de cumparaturi.

*Nota: produsele la care pretul apare ca "0" au preturi care au frecvente fluctuatii, independente de vointa noastra. In cazul in care va interseaza produse din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati (e-mail: contact@assamblagetools.ro) pentru a va putea comunica pretul.

 

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi contine toate produsele care dumneavoastra le-ati selectat, precum si cantitatile alese. Renuntarea la unul dintre produse se realizeaza prin setarea cantitatii la valoarea 0 si apasarea butonului “Actualizeaza cosul” sau prin intermediul butonului de “X”.

 

Daca doriti sa cumparati si alte produse, folositi butonul “Continua cumparaturile” pentru a reveni la ultima listare de produse. Pentru a vizualiza detaliile unui produs aflat in cosul de cumpraturi, faceti click pe numele acestuia.

 

Completarea datelor de livrare si trimiterea comenzii


Pentru inregistrarea unei comenzi este necesara creearea unui cont de utilizator. Daca aveti deja un cont, folositi formularul din dreapta paginii pentru autentificare.

Completati sau modificati, daca este cazul, detaliile de livrare. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, completati datele necesare emiterii facturii (Nume firma, adresa, CUI).

 

Dupa ce ati specificat toate informatiie necesare privind livrarea si plata, apasati butonul CONFIRMARE COMANDA pentru finalizarea comenzii. Contul dumneavoastra va fi creeat, daca este cazul, si veti primi un email cu informatii referitoare la comanda.

 

OBSERVATII:

In cazul in care selectati modalitatea de plata ramburs, veti achita pe langa valoarea produselor, transportul acestora + valoarea rambursului. 

 

Unele consumabile si scule uzuale se gasesc in stocul nostru si pot fi achitate si ridicate de la sediul nostru, cu programare prealabila. In aceste categorii intra panze de traforaj, abrazive, accesorii pentru polizor si biax, vitrex, boraxin, lipitura de argint.

 

Produsele care nu se afla pe stoc se aduc pe baza de comanda, urmand ca data de livrare sa fie anuntata dupa plasarea comenzii. Acestea pot fi ridicate ulterior de sediul Assamblage sau pot fi expediate prin intermediul serviciului de curierat FanCourier, cu plata transportului la destinatar.