Accesorii Bijuterii

Accesorii Bijuterii

Suntem distribuitori pentru Romania ai prestigiosului producator international de accesorii COBB BALLOU, al carui catalog complet il puteti accesa alaturat. Puteti comanda orice produs din catalog (chiar daca nu apare pe site-ul nostru), pretul fiind informat la cerere, in functie de cantitate. Accesoriile oferite includ: aur 14K, aur 18K, platina, argint 925, precum si metal comun (alama, nickel).

Pretul accesoriilor din metale pretioase variaza zilnic, in functie de cotatia la bursa internationala. Fluctuatiile cele mai mari se inregistreaza pentru aur- motiv pentru care aceste produse nu figureaza cu pret pe site, acesta fiind informat la cerere.

Accesoriile nu sunt disponibile in stoc, ele se aduc doar pe baza de comanda (1 data la cateva saptamani, in functie de cerere). Comenzile se achita in avans, valoarea minima fiind de 50 Euro* (se refera doar la valoarea accesoriilor, nu se cumuleaza cu eventuale alte produse comandate). Va rugam sa ne contactati inainte de a comanda pentru a verifica si cantitatea minima/ articol. Pentru livrari urgente (comenzi individuale) se achita o taxa suplimentara de transport de 35 Euro (fara TVA).

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Puteti descarca sau vizualiza catalogul Ballou AICI

 


 

 


Subcategorii