• Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana

  În 2010 Assamblage Școala de bijuterie contemporană ținea primul curs de inițiere în bijuterie Basic 1. În cei 12 ani care au urmat majoritatea designerilor și autorilor de bijuterie contemporană din România au găsit la Assamblage locul din care să poată porni în călătoria căutării bijuteriei.

  vezi mai mult 
 • Assamblage Tools

  Cu o echipă de experți în bijuterie, Assamblage Tools oferă servicii de turnare și producție de profile, precum și consultanță pentru configurarea primului tău atelier de bijuterie. Utilaje, scule de mână, consultanță pentru fonduri nerambursabile, toate acestea reprezintă scopul nostru pentru ca tu să ai întotdeauna sfatul și ajutorul potrivit.

  vezi mai mult 
 • Assamblage Jewellery Gallery

  Urmărind bijuteriile ca stare de artă și necesitate, Galeria Assamblage este rezultatul unui lung proces de stimulare, susținere și creștere a domeniului bijuteriilor contemporane. Situată în București, România, Galeria Assamblage este primul spațiu permanent dedicat bijuteriilor contemporane care își propune să construiască un viitor pe acțiunile prezente.

  vezi mai mult 
 • Romanian Jewellery Week

  ROMANIAN JEWELRY WEEK este un eveniment internațional organizat de Asociația Națională de Bijuterie Assamblage, dedicat domeniului bijuteriilor contemporane din România și din întreaga lume.

  În 2022, cea de-a treia ediție a Săptămânii Bijuteriilor Române a inclus peste 190 de designeri și colective din întreaga lume și a primit 3000 de vizitatori.

  vezi mai mult 
 • Asociatia Assamblage

  Assamblage - Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana, lansata in luna mai a anului 2015, este urmarea unui proiect in derulare de 5 ani de sustinere, dezvoltare si structurare a domeniului emergent al bijuteriei contemporane din Romania. Asociatia a fost fondata de David Sandu, Ioana Andrei si Valentina Buzamurga.

  vezi mai mult